ONZE FIETSENWINKEL

Zoek je een nieuwe (elektrische) fiets? Bij ons ben je aan het juiste adres voor goed advies over de juiste fiets of e-bike. Je hoeft op dit moment geen afspraak te maken voor onze showroom. Je kan gewoon naar binnen wandelen. Ook hebben we een groot assortiment banden, helmen, kinderzitjes en andere fietsaccessoires. 

E-BIKES

 Door de trapondersteuning van een e-bike of elektrische fiets wordt het fietsen een heel stuk makkelijker en kom je uitgerust op je bestemming aan.  

De elektrische fiets of e-bike is de laatste jaren enorm populair geworden, bij zowel jong en oud. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan elektrische fietsen staan in onze showroom. Kom gerust langs voor meer informatie of om een proefrit te maken met een van onze modellen. Onze belangrijkste merken zijn QWIC, Batavus, Pegasus en Cortina.  

Ook het onderhoud van jouw elektrische fiets is bij ons in goede handen. Elk jaar volgen wij nieuwe leerprogramma’s zodat we eventuele problemen snel kunnen verhelpen en op de hoogste zijn van de nieuwste ontwikkelingen. 

Fietsenwinkel in Heiloo

Blogs over de elektrische fiets

Wil je jezelf eerst nog wat beter inlezen over de electrische fiets? Dat kan! We hebben verschillende artikelen geschreven met informatie over dit type fiets. Staat jouw vraag hier niet bij? Kijk dan eens op onze FAQ-pagina (veelgestelde vragen).

Fietsenwinkel Heiloo

FIETSEN

In onze winkel hebben we een uitgebreide keuze stadsfietsen, kinderfietsen en toerfietsen. De keuze van de beste fiets hangt af van jouw wensen en het gebruik van de fiets. Twijfel je nog over welke fiets voor jou geschikt is? We nemen de voor- en nadelen graag met je door. De fietsen worden onderhouden door onze vakmensen de werkplaats. Zo kan je met jouw nieuwe fiets veel veilige kilometers gaan maken.

Klik op onze winkel voor een virtuele tour!

FIETSACCESOIRES

In onze showroom vind je ook een groot assortiment accessoires als banden, helmen, kinderzitjes en vlaggen. Maar wat ook bij de fietsaccessoires hoort zijn de fietsendragers voor de auto. Onze lichtgewicht MovaNext Fietsendragen is als beste getest en kan met gemak 2 e-bikes dragen. Ook hebben we een groot assortiment regenkleding van het populaire Nederlandse merk AGU. Zo kom je ook op regenachtige dagen droog op je bestemming aan. 

 

Fietsenwinkel Heiloo

Onze blogs

We vernieuwen onze website regelmatig met nieuwe blog-artikelen. In deze artikelen gaan we uitgebreid in op verschillende onderwerpen uit de fietsbranche zoals fietsaccessoires, e-bikes, cursussen, trends en verkeersveiligheid. 

Fietstassen fietsenwinkel heiloo
Regenjassen Alkmaar
winkel fietsen heiloo
Fietsenzaak Heiloo
Fietsenzaak Heiloo
Showroom QWIC Heiloo