Hoe het begon

Over On – George Vlaar: “Ruim 40 jaar geleden begon ik met werken in de fietsenwereld. Ik had het vanaf dag één ontzettend naar mijn zin. Mijn eerste baan was bij Van Vliet Tweewielers in Hoorn. Na daar veel geleerd te hebben, ging ik na een aantal jaar aan de slag bij Vriend Tweewielers in Alkmaar. Op 1 januari 1989 kwam een lang gekoesterde droom uit: Die dag werd de winkel overgeschreven: George Vlaar Tweewielers was een feit! 10 jaar later openden we onze deuren in Heiloo. Eerst op de hoek van de Kennemerstraatweg (tegenover de bakker). Vanaf 2009 op de locatie zoals we die nu kennen op de Stationsweg in Heiloo.’’

Over ons

”Ik vind het heerlijk als het bedrijvig is. Wanneer het team lekker aan het werk is en klanten tevreden zijn. Wij helpen onze klanten op een informele manier. Het is niet meer dan normaal om een stapje extra te zetten of om een probleem nog dezelfde dag op te lossen ”

George Vlaar

QWIC E-BIKE

Kwaliteit en service

Onze fietsen presenteren we in onze 600m2 grote showroom. Je kan hier altijd even binnen stappen. Door te luisteren en gerichte vragen te stellen kunnen wij een advies geven over jouw geschikte fiets . Of je de fiets nou gebruikt voor je werk, gezin, sport of ontspanning: De fiets moet fijn rijden, veilig zijn en een goede kwaliteit hebben. Een proefrit maken op verschillende fietsen? Dat is natuurlijk geen probleem. Naast onze e-bikes en fietsen hebben we ook een groot assortiment accessoires zoals helmen, regenjassen, banden en autodragers. 

Deskundig advies

Onze team zijn de gezichten van ons bedrijf en daarom stellen wij ze graag aan je voor! Ze staat voor je klaar bij binnenkomst in onze winkel. Ook hebben we vakmannen in dienst in onze werkplaats die zorgen dat jouw fiets deskundig wordt onderhouden of gerepareerd.  

Thea Vlaar

Thea Vlaar

“In de winkel is het altijd gezellig. Leuke mensen die altijd in zijn voor een praatje of ik kan helpen met advies over onze fietsen of accessoires.”

Rens - Monteur

Rens Vlaar

”Ik werk zowel in de winkel, als in de werkplaats. Die afwisseling is erg leuk. Ik sta graag in contact met de klanten.”

Martijn - Monteur

Martijn Komen

“We proberen zo goed mogelijk mee te denken. Als je net dat stapje extra zet en klanten dat waarderen. Die bevestiging is leuk.”

George Vlaar - Eigenaar

George Vlaar

”Veel klanten komen hier al meer dan twintig jaar. Je ziet hun kinderen opgroeien en op een gegeven moment zelf een fiets uitkiezen met kinderzitje. Dat is leuk om bij stil te staan’’