KLOPPEND HART VAN DE ZAAK

De fietsen en e-bikes worden onderhouden door onze vakmensen in de werkplaats. Zo kan je met jouw fiets veel kilometers gaan maken. 

Hier zorgen we ervoor dat we de beloofde service en kwaliteit nakomen. In de fietsenbranche vindt de laatste jaren ontzettend veel technologische vernieuwing plaats. Wij houden deze ontwikkelingen met een scherp oog in de gaten en volgen elk jaar verschillende cursussen om up-to-date te blijven

werkplaats in heiloo
Werkplaats Heiloo

REPARATIES & ONDERHOUD

We voeren grote en kleine servicebeurten uit voor fietsen en e-bikes. Ook verhelpen we technische storingen en voeren we kleine reparaties uit zoals: het verwisselen van banden, een slag uit het wiel halen en het monteren van fietsverlichting. Onderhoud of reparatie van een mountainbike of racefiets is ook mogelijk. Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Dit betekent voor jou als klant extra zekerheid wat betreft garantie en deskundigheid.

AFSPRAAK MAKEN?

Een afspraak maken doe je het handigst door even binnen te wandelen in de werkplaats (om de hoek) of door ons even te bellen. Op die manier kunnen we het efficiëntst inschatten hoe lang het onderhoud of reparatie aan jouw fiets gaat duren. Je kan eventueel ook een mail naar ons versturen. Vergeet hierin niet je naam en telefoonnummer achter te laten. 

We streven ernaar jouw fiets binnen een dag na ontvangst weer af te leveren. Dit betekent dat als je de fiets in de ochtend brengt, deze dezelfde dag weer voor je klaarstaat. Heb je in de tussentijd geen vervoer naar huis of je werk? Geen probleem, voor onze klanten hebben we een leenfiets beschikbaar.

072 533 5596

werkplaats in heiloo