fbpx

Fiets snel en eenvoudig achterop met MovaNext Fietsendragers

movanext movanext lux plus xlc fietsendrage

Nederlanders zijn dol op hun eigen fiets. We nemen ze dan ook massaal mee op de auto, de caravan en de camper. Zo ben je lekker mobiel op vakantie én kun je overal lekker rijden op je eigen fiets. Fietsendragers zijn dan ook al jaren onverminderd populair. Ook heel handig om een kind met een lekke band of een gestrande partner met fiets op te halen! Bij George Vlaar Tweewielers verkopen we de fietsendragers van MovaNext. Licht, compact én makkelijk.  

Licht, eenvoudig én veilig 

Met de komst van de zwaardere transportfietsen en de nog zwaardere elektrische fietsen, was er steeds meer vraag naar lichte fietsendragers. Een fietsendrager met fietsen erop mag tenslotte niet te zwaar zijn voor de auto. De MovaNext is zo’n lichte fietsendrager die bovendien ook nog heel eenvoudig muurvast vastgeklemd kan worden op de trekhaak. Zo ben je in een paar seconden klaar om te gaan. De MovaNext is er in 4 varianten, afhankelijk van je wensen. Voor alle modellen geldt dat ze afsluitbare frame-klemmen hebben, zodat de fietsendrager én de fietsen beschermd zijn tegen diefstal.  

MovaNext Lux en Lux Plus 

De Lux is eigenlijk de standaarduitvoering van de fietsendrager. Hij weegt 12,5 kg en kan tot 60 kg worden belast. Daarmee kun je er 2 elektrische fietsen op kwijt. De Lux Plus is de kantelbare uitvoering van de MovaNext Lux. Hij is iets zwaarder, namelijk 15,8 kg. Doordat de drager kan kantelen kun je, ook met de fietsen achterop de auto, nog steeds in de kofferbak komen om hier spullen uit te halen of in te doen.  

MovaNext Vision en Vision Plus 

De Vision is gelijk aan de Lux, maar is voorzien van ledverlichting. Het voordeel hiervan is dat de boardcomputers van de meeste moderne auto’s de verlichting herkennen, zodat de auto geen storingsmelding geeft met de fietsendrager aangesloten. Dat rijdt wel zo lekker. De Vision Plus is de kantelbare uitvoering van de MovaNext Vision, waarbij je, ook met de fietsendrager achterop, toegang hebt tot de kofferbak.  

MovaNext bij George Vlaar Tweewielers 

Bij George Vlaar Tweewielers verkopen we alle modellen van de MovaNext fietsendrager. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. En uiteraard zorgen we ervoor dat de drager goed is afgesteld en achter op je auto wordt gemonteerd. Kun jij je fiets erop zetten en gaan!