fbpx

Dé fietsmusthaves van komend fietsseizoen

Fietsenwinkel Heiloo

Wat ons betreft is het altijd fietsseizoen. Geen excuus goed genoeg om niet de fiets te pakken, toch? Maar veel mensen pakken toch het liefst de fiets als het zonnig is, met een lekker temperatuurtje. En als je dan toch die fiets pakt, dan wél in stijl met toffe én handige accessoires. Dit zijn de musthaves voor dit seizoen. 

Kleurrijke fietstassen 

Fietstassen zijn superhandig wanneer je regelmatig boodschappen doet op de fiets, wanneer je spullen mee hebt op de fiets, wanneer je kinderen hebt… eigenlijk zijn fietstassen altijd handig. En ze zijn ook steeds leuker. Van praktische fietstassen die je makkelijk aan je fiets hangt en net zo makkelijk weer meeneemt, tot superhippe exemplaren met botanische print, zoals van Willex, of met heldere kleuren en bloemenpatroon, zoals de Bloomfield lijn van Basil. Zo maak je gewoon een statement met je fiets. Ook hebben we fietsmanden in onze showroom die speciaal zijn vervaardigd voor huisdieren.

Bijpassende accessoires 

En om de outfit van je fiets helemaal compleet te maken, maak je het geheel af met bijpassende accessoires. De Bloomfield lijn van Basil, die we net noemden, heeft namelijk ook bellen en zadelhoesjes in dezelfde print als de fietstassen. Niemand rijdt er zo mooi bij als jij!  

Spiegels voor de e-bike 

Met de e-bike kun je behoorlijke snelheden bereiken. Ideaal, want je hebt de auto niet meer nodig om ergens snel te komen. Maar ook gevaarlijk, want de wereld om je heen komt steeds sneller dichterbij. We zien dat vooral oudere fietsers steeds vaker kiezen voor een spiegel op hun e-bike. Zo kunnen ze tijdens het rijden makkelijker achter zich kijken, zonder zich om te hoeven draaien. En dat is wel zo veilig, want slingeren met een e-bike resulteert al snel in een valpartij. En dat willen we natuurlijk voorkomen! 

Telefoonhouders 

Nog zo’n veilige oplossing voor fietsen zonder ongelukken (en boetes): een telefoonhouder. De telefoon vasthouden op de fiets, dat mag niet meer. Maar steeds meer mensen gebruiken de telefoon als navigatiesysteem of als radio voor onderweg. En dan kun je hem beter op een veilige plek monteren. Daarom zijn er handige telefoonhouders die je op je stuur kunt bevestigen. Hier klik je je telefoon in, zodat je je handen vrij hebt om te fietsen (en je hand uit te steken!).  

Benieuwd naar ons assortiment accessoires? Loop eens binnen!