fbpx

Nieuwe fiets? Volop voorraad in onze showroom

Fietsenwinkel in Heiloo

Je wilt een nieuwe fiets. Waarschijnlijk heb je er al een tijdje over nagedacht en weet je precies wat je wel én wat je niet wilt. Zelf je fiets samenstellen via internet kan, maar dat betekent momenteel dat je het voorlopig nog even met je oude fiets zult moeten doen. Gelukkig staat onze winkel vol met de perfecte alternatieven waar je heel blij op weg zult fietsen. 

Net als in veel andere branches hebben we ook in de fietsenwereld last van de gevolgen van de coronapandemie. Aan de ene kant omdat veel onderdelen maar beperkt leverbaar zijn vanwege productieproblemen en personeelstekorten. Aan de andere kant omdat de prijs voor zeecontainers is vertienvoudigd de afgelopen twee jaar. Dit werkt enorm door in de productiekosten van de totale fiets en voor jou willen we natuurlijk het liefst een mooie fiets voor een mooie prijs. En daar komt nog bij dat de vraag naar fietsen fors gestegen is wereldwijd. Zelfs in Duitsland, van origine helemaal geen fietsland, kopen steeds meer mensen een fiets. De druk op het aanbod en de stijgende vraag zorgen voor lange levertijden. Als je nu een fiets bestelt, kan het zomaar nog een jaar duren voordat je erop weg kunt fietsen. 

Vooruitzien is fietsen 

Gelukkig rijden we graag een stapje harder voor onze klanten en hebben we de afgelopen maanden volop fietsen besteld. Een heel aantal staat in onze winkel op je te wachten, de andere fietsen komen de komende weken binnen. Keuze genoeg zou je zeggen. Fietsfabrikanten hebben tegenwoordig enorme programma’s. Zo kun je je fiets zelf samenstellen tot op de kleinste details. Het is voor ons natuurlijk niet mogelijk om van ieder merk ieder type fiets in te kopen. Wel hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld om zo iedere fietser tegemoet te kunnen komen met een passende tweewieler.  

Gewoon even proberen 

Ons advies is om niet met je wensenlijstje achter de computer te kruipen, maar éérst even bij ons binnen te lopen. Onze adviseurs kijken graag met je mee en we weten zéker dat we de ideale match voor jou gewoon in onze winkel hebben staan. En heb je wat kandidaten op het oog? Dan maak je een paar proefritjes in de buurt, om te ervaren of jij en de fiets inderdaad een goede match zijn. En zo kan het zomaar gebeuren dat je binnen kwam lopen met je lijstje en wegrijdt op je nieuwe fiets!  

De voordelen van een echte fietsenwinkel 

  • Altijd een grote voorraad, dus je hoeft niet lang te wachten op je fiets. 
  • Advies van de specialist. Zo weet je zeker dat je de fiets koopt die bij je past. 
  • Een proefrit is verplicht. Eerst testen, dan pas kopen. 
  • Service en onderhoud is inbegrepen. De eerste servicebeurt is gratis. Op de volgende krijg je korting. Met al je vragen kun je gewoon bij een echte persoon terecht. Persoonlijk en snel. 
  • Accessoires nodig? Fietstassen, fietszitjes, fietshelmen of regenpakken kun je meteen komen uitzoeken. En moet er iets op je fiets gemonteerd worden, dan regelen wij dat voor je.