fbpx

Extra voordelig met de (elektrische) fiets naar je werk

fietsband oppompen

Wil je (vaker) met de fiets naar je werk? Dat komt goed uit! Vanaf 2020 is het simpel en voordelig om een fiets via je werkgever aan te schaffen. De bijtelling is slechts 7% en je kunt je fiets ook onbeperkt privé gebruiken.

Je kunt elk type fiets aanschaffen. Het maakt dus niet uit of je met een e-bike, stadsfiets of een toerfiets  naar je werk gaat. Ze vallen allemaal onder deze regeling.

 

Wij kunnen we je helpen om een leasefiets via je werkgever te kopen. Loop bij ons binnen, dan bespreken we met jou alle mogelijkheden zodat je de fiets krijgt die past bij jouw wensen

 

Als werknemer kun je op deze manier voor slechts een paar euro per maand op een nieuwe en goede (elektrische) fiets rondrijden!

 

Voorbeeld: Een e-bike kost € 2000,-. Dan is de bijtelling 7% van de nieuwwaarde, dat is € 140,- per jaar. Als je modaal verdient, betaal je per jaar € 59,- voor je fiets. Dat is dus nog geen € 5,- per maand!

 

Werkgevers
Als werkgever bepaal je zelf op welke manier je jouw werknemers wilt stimuleren de fiets te pakken. Wij bieden ook bedrijven de mogelijkheid aan de fietsen aan te schaffen en de service door ons te laten verzorgen. Hierdoor hebben jouw werknemers altijd een goed onderhouden fiets ter beschikking.

 

Interesse? Loop bij ons binnen voor meer informatie of vul ons contactformulier in.