George Vlaar Tweewielers reparaties

Een fiets kopen is één ding, hem goed onderhouden een ander. Wij verkopen onze fietsen inclusief onderhoudspakket. In onze werkplaats zorgen wij er bovendien voor dat uw fiets in prima staat is en blijft. Terwijl wij uw fiets verzorgen, krijgt u van ons een leenfiets. Want wij weten als geen ander hoe onhandig het is om zonder fiets te zitten.

De werkplaats van George Vlaar Tweewielers

De werkplaats is eigenlijk waar het allemaal om draait: hier maken we waar wat we in de winkel beloven. Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Dit betekent voor u extra zekerheid wat betreft ons vakmanschap en onze professionaliteit.


In de loop der jaren zijn er in de fietsenwereld enorm veel dingen veranderd. De opkomst van elektrische fietsen, maar ook elektrisch bediende schakelsystemen en hydraulisch aangestuurde remmen, stellen hoge eisen aan ons vakmanschap. Wij doen er alles aan om aan deze eisen te voldoen. We hadden twintig jaar geleden niet kunnen vermoeden dat uw fiets met een computer zou kunnen worden gerepareerd. Vandaag de dag is dit bijna dagelijks het geval.


We voeren servicebeurten voor uw nieuwe fiets uit en verlenen onderhoud. Ook verhelpen we storingen aan uw e-bike en voeren we kleine reparaties uit, zoals het repareren van banden. We verzorgen uitgebreide onderhoudsbeurten aan mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen. Gebruikte fietsen kijken wij zelf volledig na. We repareren ze en maken ze schoon in onze eigen werkplaats, zodat zij weer jaren mee kunnen voor een tweede leven.


Als u uw fiets bij ons heeft aangeschaft, hebben wij voor u tijdens een reparatie of onderhoudsbeurt een leenfiets beschikbaar. Zo ziet u maar,  laat u niet lopen. Wij proberen het bovendien altijd zo te regelen dat alle fietsen die voor 11.00 uur ‘s morgens worden gebracht voor reparatie dezelfde dag om 17.00 uur weer opgehaald kunnen worden.


Tot slot volgen we regelmatig scholing zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remmen, schakelsystemen en natuurlijk e-bikes.

Maak een afspraak voor reparatie of onderhoud

Adres

George Vlaar Tweewielers
Stationsweg 65 
1851 LJ Heiloo


KvK: 37056024

Privacyverklaring

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 21:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

George Vlaar Tweewielers in Heiloo, voor alles wat u nodig heeft op fietsgebied.