E-bikes en fietsen  van 
George Vlaar Tweewielers uit Heiloo

Fietsen zonder moeite, alsof u altijd de wind in de rug hebt. Maar toch de voordelen ervaren van gezond en duurzaam bezig zijn. Dat is elektrisch fietsen.

Over elektrische fietsen

Elektrische fietsen (ook wel e-bikes genoemd) zijn de nieuwste ontwikkeling in tweewielig vervoer. Maar geheel nieuw zijn ze niet. Twintig jaar geleden verkochten wij al elektrische fietsen, dus we hebben de ontwikkelingen rondom deze fietsen vrijwel vanaf het begin meegemaakt. En in de loop der tijd zijn de elektrische fietsen steeds verder ontwikkeld. Via allerlei testforums en internetsites is gigantisch veel informatie beschikbaar over elektrische fietsen, maar het is zoveel dat het uw keuze vaak bemoeilijkt. Wat bij de ene test de beste fiets is, is bij de andere juist de slechtste. De ene keer wordt alleen gekeken naar de hoeveelheid kilometers die met een accu gereden kunnen worden, de andere keer wordt er alleen naar de kracht van de motor gekeken. Juist omdat er zoveel verschillende e-bikes zijn, is de keuze voor een fiets erg persoonlijk. Door onze voorlichting te combineren met uw rijervaring kunnen we de goede fiets voor u uitzoeken.

De batterijen van e-bikes zijn in capaciteit soms vertienvoudigd. De aansturing is veel eenvoudiger met steeds verfijndere technieken, zodat de fiets exact de ondersteuning geeft die u verwacht. Er zijn allerlei technische sensoren en verschillende manieren van aandrijven. E-bikes gebruiken sensoren, motoren en accu’s en het is niet te zeggen dat de ene techniek goed is en de andere fout. Dat hangt af van uw persoonlijke voorkeur en gebruik van de fiets.

Door onze ervaring kunnen wij u perfect adviseren. Maak bij ons een proefrit om erachter te komen of de gekozen fiets ook echt de juiste is.

Maak een afspraak voor advies op maat

Fietsen voor iedereen

Fietst u liever ouderwets op eigen kracht? Tweewielers zoals wij die kennen bestaan al sinds het einde van de 19e eeuw, maar innovaties wat betreft materialen en productiemethodes betekenen dat ook de gewone fiets volop in ontwikkeling is gebleven. George Vlaar Tweewielers heeft een breed assortiment aan gewone fietsen beschikbaar, van de stoere mountainbike tot klassieke omafiets. Simpele modellen zonder toeters en bellen, of juist met de laatste technische snufjes en veel versnellingen - u vindt ongetwijfeld het stalen ros van uw keuze in onze winkel in Heiloo. Wij bieden diverse merken aan en helpen u graag de juiste fiets te vinden. Daarbij is het belangrijk uw wensen en verwachtingen in gedachten te houden. Gebruikt u uw fiets voor dagelijks woon-werkverkeer? Wilt u meerdere boodschappentassen op de fiets kwijtkunnen? Racet u graag op de weg of gaat u liever op avontuur op onbedekte paden? Voor elke soort gebruik hebben wij de geschikte fiets.

Neem contact op voor meer informatie

Ons assortiment e-bikes

We hebben een onderscheidend exclusief assortiment e-bikes met Duitse merken als Bulls en Pegasus. Het zijn sportieve fietsen met een stoere uitstraling en perfecte ondersteuningssystemen van onder meer Alber, Brose, Bosch en Shimano.

Ook hebben we Multicycle of ook wel MC-e-bikes. Dit zijn speciale fietsen met een ranke en sportieve uitstraling en een zeer verfijnd ondersteuningssysteem. Met bijna traploos in te stellen ondersteuningsmogelijkheden. Deze fietsen rijden ook zeer licht als je het systeem niet eens aanzet. Ze zijn van handgemaakt Nederlands fabricaat dus u krijgt topkwaliteit van eigen bodem.

De trendy elektrische fietsen van QWIC zijn ontwikkeld vanuit Amsterdam door een team van gepassioneerde designers en ontwikkelaars. Het zijn innovatieve fietsen met een vlotte uitstaling, simpele bediening en krachtige ondersteuning.

Maak een afspraak voor advies op maat

Doe alvast wat inspiratie op voordat u langs komt

Adres

George Vlaar Tweewielers
Stationsweg 65 
1851 LJ Heiloo


KvK: 37056024

Privacyverklaring

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 21:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

George Vlaar Tweewielers in Heiloo, voor alles wat u nodig heeft op fietsgebied.