Corona-update

Werkplaats geopend, showroom gesloten

Onze service gaat door! De werkplaats blijft namelijk geopend voor service en onderhoud. Wil je een afspraak inplannen? Dan graag even bellen of langskomen met de fiets. De ingang van onze werkplaats vind je aan de zijkant van de winkel in Heiloo. Ook is het mogelijk om de fiets bij je thuis op te halen en weer te bezorgen.

Voor onze klanten waarbij Corona is vastgesteld

  • Dan vragen we u dit aan ons door te geven, en willen we de bezorging en/of ophalen van uw fiets mogelijk op een ander tijdstip inplannen, bijvoorbeeld na de besmettelijke periode van het virus.
  • Als uw reparatiefiets gebracht mag worden of opgehaald, vragen we u om dit indien mogelijk door iemand anders te laten plaatsvinden. Indien dit niet mogelijk is, vragen we u om contact met ons op te nemen voor een alternatief moment.

Voor onze klanten waarbij geen Corona is vastgesteld

  • Bezorging/ophalen van fietsen: in deze gevallen zullen we uit voorzorg social distancing toepassen bij de bezorging en/of ophalen van uw fiets.
    • Voor bezorging houdt dit concreet in dat we 1) kenbaar maken dat we er zijn, 2) de fiets neerzetten en weglopen tot minimaal 1 meter afstand, 3) blijven staan totdat u aangeeft dat de fiets in orde is ontvangen en 4) nadat u wegloopt met de fiets, onze PDA ophalen en direct schoonmaken
    • Voor afhalen houdt dit concreet in dat we 1) kenbaar maken dat we er zijn, 2) op minimaal 1 meter afstand wachten totdat u de fiets hebt neergezet, 3) wachten tot u op minimaal 1,5 meter afstand bent van de fiets en 4) de fiets zullen meenemen
  • Winkelbezoek: ook in de winkel zullen we uit voorzorg social distancing toepassen. Dit houdt in dat we minimaal 1,5 meter afstand houden, en ook u willen vragen in onze winkels minimaal 1,5 meter afstand te houden t.o.v. andere aanwezige klanten.
  • In generieke zin zullen we persoonlijk contact zoveel mogelijk vermijden. Daarnaast zullen we bij elk contact met onze fietsen desinfecterende middelen gebruiken om de kans op een overdracht te minimaliseren.