Corona-update

Werkplaats en showroom bezoeken zonder afspraak

Wilt u onze showroom bezoeken? Dat kan zonder eerst een afspraak te maken. Voor reparatie of onderhoud kunt u het beste even langskomen met de desbetreffende fiets. Ons bellen voor een reparatie- of serviceafspraak kan natuurlijk ook. Eventueel kunnen we de fiets thuis ophalen en weer wegbrengen.

Voor onze klanten waarbij Corona is vastgesteld

  • Dan vragen we u dit aan ons door te geven, en willen we de bezorging en/of ophalen van uw fiets mogelijk op een ander tijdstip inplannen, bijvoorbeeld na de besmettelijke periode van het virus.
  • Als uw reparatiefiets gebracht mag worden of opgehaald, vragen we u om dit indien mogelijk door iemand anders te laten plaatsvinden. Indien dit niet mogelijk is, vragen we u om contact met ons op te nemen voor een alternatief moment.

Voor onze klanten waarbij geen Corona is vastgesteld

  • Bezorging/ophalen van fietsen: in deze gevallen zullen we uit voorzorg social distancing toepassen bij de bezorging en/of ophalen van uw fiets.
    • Voor bezorging houdt dit concreet in dat we 1) kenbaar maken dat we er zijn, 2) de fiets neerzetten en weglopen tot minimaal 1 meter afstand, 3) blijven staan totdat u aangeeft dat de fiets in orde is ontvangen en 4) nadat u wegloopt met de fiets, onze PDA ophalen en direct schoonmaken
    • Voor afhalen houdt dit concreet in dat we 1) kenbaar maken dat we er zijn, 2) op minimaal 1 meter afstand wachten totdat u de fiets hebt neergezet, 3) wachten tot u op minimaal 1,5 meter afstand bent van de fiets en 4) de fiets zullen meenemen
  • Winkelbezoek: ook in de winkel zullen we uit voorzorg social distancing toepassen. Dit houdt in dat we minimaal 1,5 meter afstand houden, en ook u willen vragen in onze winkels minimaal 1,5 meter afstand te houden t.o.v. andere aanwezige klanten.
  • In generieke zin zullen we persoonlijk contact zoveel mogelijk vermijden. Daarnaast zullen we bij elk contact met onze fietsen desinfecterende middelen gebruiken om de kans op een overdracht te minimaliseren.