Doe mij maar de fiets

Het draait om de werkplaats

Een fiets kopen is één ding, deze goed onderhouden een andere. Wij verkopen onze fietsen inclusief onderhoudspakket en in onze werkplaats zorgen wij ervoor dat uw fiets in prima staat is en blijft. Terwijl wij uw fiets verzorgen, krijgt u van ons een leenfiets, want wij weten als geen ander hoe onhandig het is om zonder fiets te zitten.

De werkplaats van fietsenwinkel George Vlaar Tweewielers

De werkplaats is eigenlijk waar het allemaal om draait, hier maken we waar wat we in de winkel beloven. Wij zijn aangesloten bij Bovag. Dit betekent voor u extra zekerheid wat betreft onze vakmanschap en professionaliteit.

In de loop der jaren zijn er in de fietsenwereld enorm veel dingen veranderd. De opkomst van elektrische fietsen maar ook elektrisch bediende schakelsystemen en hydraulisch aangestuurde remmen stellen hoge eisen aan ons vakmanschap. Wij doen er alles aan om aan deze eisen te voldoen. We hadden 20 jaar geleden niet kunnen vermoeden dat uw fiets met een computer zou kunnen worden gerepareerd. Vandaag de dag is dit bijna dagelijks het geval.

We voeren servicebeurten voor uw nieuwe fiets uit en verlenen onderhoud. Ook verhelpen we storingen aan uw e-bike of voeren we kleine reparaties zoals het repareren van banden uit. We verzorgen uitgebreide onderhoudsbeurten aan mountainbikes, racefietsen en elektrische fietsen of kinderfietsen.

Gebruikte fietsen kijken wij zelf volledig na. We repareren ze en maken ze schoon in onze eigen werkplaats zodat zij weer jaren mee kunnen voor een tweede leven.

Als u uw fiets bij ons heeft aangeschaft hebben wij voor u tijdens een reparatie of onderhoudsbeurt een leenfiets beschikbaar. Zo ziet u maar, George Vlaar laat u niet lopen.

Wij proberen het altijd zo te regelen dat alle fietsen die voor 11.00 uur ‘s morgens worden gebracht voor reparatie dezelfde dag om 17.00 uur weer opgehaald kunnen worden.

We volgen regelmatig scholing zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remmen, schakelsystemen en natuurlijk e-bikes.