Doe mij maar de fiets

Elektrische fietsen van George Vlaar Tweewielers

Fietsen zonder moeite, alsof u altijd de wind in de rug hebt. Maar toch de voordelen ervaren van gezond en duurzaam bezig zijn, dat is elektrisch fietsen.

Over elektrische fietsen

Elektrische fietsen (ook wel e-bikes genoemd) zijn de nieuwste ontwikkeling in tweewielig vervoer. Maar geheel nieuw zijn ze niet. Twintig jaar geleden verkochten wij al elektrische fietsen, dus wij hebben de ontwikkelingen rondom deze fietsen vrijwel vanaf het begin meegemaakt. En ontwikkeld zijn ze in de loop der tijd. Via allerlei testforums en internetsites is gigantisch veel informatie beschikbaar over elektrische fietsen, maar het is zoveel dat het uw keuze vaak bemoeilijkt. Wat bij de ene test de beste fiets is, is bij de andere juist de slechtste. De ene keer wordt alleen gekeken naar de hoeveelheid kilometers die met een accu gereden kunnen worden, de andere keer wordt er alleen naar de kracht van de motor gekeken. Juist omdat er zoveel verschillende e-bikes zijn is de keuze voor een fiets erg persoonlijk. Met voorlichting van ons en uw rijervaring kunnen we de goede fiets voor u uitzoeken.

De batterijen van e-bikes zijn in capaciteit soms vertienvoudigd. De aansturing is veel eenvoudiger met steeds verfijndere technieken, zodat de fiets exact de ondersteuning geeft die u verwacht. Er zijn allerlei technische sensoren en verschillende manieren van aandrijven. E-bikes gebruiken sensoren, motoren en accu’s en het is niet te zeggen dat de ene techniek goed is en de andere fout. Dat hangt af van uw persoonlijke voorkeur en gebruik van de fiets.

Door onze ervaring kunnen wij u perfect adviseren. Maak bij ons een proefrit om erachter te komen of de gekozen fiets ook echt de juiste is.

Ons assortiment e-bikes

We hebben een onderscheidend exclusief assortiment e-bikes met Duitse merken als Bulls en Pegasus. Het zijn sportieve fietsen met een stoere uitstraling en perfecte ondersteuningssystemen van onder meer Alber, Brose, Bosch en Shimano.

Ook hebben we Multicycle of ook wel MC-e-bikes. Dit zijn speciale fietsen met een ranke en sportieve uitstraling en een zeer verfijnd ondersteuningssysteem. Met bijna traploos in te stellen ondersteuningsmogelijkheden. Deze fietsen rijden ook zeer licht als je het systeem niet eens aanzet. Ze zijn van handgemaakt Nederlands fabricaat dus u krijgt topkwaliteit van eigen bodem.

De trendy elektrische fietsen van QWIC zijn ontwikkeld vanuit Amsterdam door een team van gepassioneerde designers en ontwikkelaars. Het zijn innovatieve fietsen met een vlotte uitstaling, simpele bediening en krachtige ondersteuning.

Batavus: de fietsfabrikant uit Heerenveen. Dit merk behoeft bijna geen verdere introductie. Van de degelijke Friese fietsen van Batavus hebben wij alleen de modellen staan die wij aanvulling vonden geven aan ons assortiment. U kunt alle modellen wel gewoon bestellen.